Werken bij Conclusion

Vijf goede redenen

Waarom je bij Conclusion wilt werken!

Celine van Hulst en Floor van der Vleuten werken allebei ruim 3 jaar bij Conclusion. Naast hun dagelijkse werkzaamheden zetten ze samen het talent- en managementdevelopmentprogramma voor Conclusion op. Waarom je bij Conclusion wilt werken? Floor weet het meteen: om de vrijheid, de ruimte. Maar filosoferend met Celine komt ze makkelijk aan 5 goede redenen

 1. VRIJHEID

  Floor: "Je kunt hier echt iets met je ideeën. Maar je moet het wel zelf doen." Celine vult aan: " Je hebt hier de vrijheid om projecten na te streven die je leuk vindt. Om je aan te sluiten bij andere opdrachten. Als je hier werk maakt van je idee, is er ruimte om het uit te voeren. Dat zie je aan ons, wij kwamen op het idee om iets te organiseren voor collega’s die jong van geest zijn. Vanuit alle hoeken van het bedrijf kregen we medewerking en binnen de kortste keren was Conclusion Young een feit. Bij Conclusion kun je je ontwikkelen, je verlegt je grenzen. Je doet hier dingen waarvan je eerst niet eens wist dat je ze kon."
 2. ONDERNEMeRSCHAP

  Celine: "Als je ondernemend bent, zit je hier goed. Je kan hier ondernemer zijn in een onderneming. Er is plek voor eigen initiatieven. Iedereen denkt hier in mogelijkheden, je hoort hier niet snel nee.
 3. OM DE MENSEN

  Floor: "Er werken hier allemaal experts, mensen die heel goed zijn in hun werk, die gedreven zijn en energiek. We doen het goed, of we doen het niet. En die mentaliteit zie je niet alleen in ons werk terug, maar ook in onze events, feesten en borrels. Die zijn altijd state-of-the-art georganiseerd."
 4. DIVERSITEIT

  Celine: "Conclusion is divers, we hebben veel verschillende werkmaatschappijen, veel verschillende klanten, en daardoor ook heel veel verschillende opdrachten. We werken hier voor grote en kleine klanten, voor A-merken, maar ook voor overheden en zorginstellingen. En daardoor zijn er ook veel interessante samenwerkingsvormen. Dat maakt het echt afwisselend." Floor: "Ik heb hier iedere keer weer een andere functie."
 5. CARE

  Floor: "Conclusion zorgt goed voor je. Op heel veel manieren. Met biologisch eten in het restaurant, de mogelijkheid om deel te nemen aan yoga, met muziek en met sport, maar ook met een talentenprogramma. Dat is bijzonder voor zo'n enorm bedrijf. Het is heel groot, maar voelt toch klein."
 • Deel via