Conclusion beste werkgever

Over Conclusion

Over Conclusion

Conclusion is dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT Services. Ons motto? Business Done Differently. We vormen als Conclusion een ecosysteem  met 17 zelfstandige entiteiten en ruim 1.250 specialisten en vakmensen die hun IT-kennis dagelijks combineren met business- en domeinkennis.  Door expertises te bundelen en samen te werken in een slim ecosysteem hebben we alles in huis om opdrachtgevers een multidisciplinaire waardeketen te bieden.

Toegewijd, creatief en flexibel nemen wij verantwoordelijkheid voor maatschappij- en missiekritische bedrijfsprocessen en systemen van onze klanten en helpen wij organisaties bij de digitale transformatie van hun businessmodel. Dat doen we door het implementeren van gerichte IT-oplossingen, maar ook door het overnemen van de IT-organisatie van onze opdrachtgevers. Zo zorgen wij ervoor dat de opdrachtgevers hun aandacht richten op zaken die er voor hun core business ook echt toe doen. Business Done Differently! Onze primaire focus ligt op de Nederlandse markt en specifiek op de domeinen Openbaar Vervoer, Zorg, Financiële Dienstverlening en Industrie.

Onze aanpak is erop gericht om de veranderende business modellen van onze opdrachtgevers te faciliteren en te versterken door de inzet van (nieuwe) technologie op het vlak van Business-, Application-, Data & Integration- en Infrastructure Services.

 

Past Conclusion bij jou?

Business done differently begint natuurlijk met onze collega’s. Conclusion collega’s zijn anders, doen het anders en ze zijn ook allemaal weer anders ten opzichte van elkaar. Juist die verschillen maken dat we zo goed samenwerken én representatief zijn voor de diversiteit aan organisaties en opdrachtgevers waarvoor we ons inzetten. Wat hebben onze collega’s gemeen ? We hebben dezelfde mentaliteit. Een mentaliteit die zich kenmerkt door denken én doen. We gaan door het vuur voor onze opdrachtgevers en collega’s . Maar durven ook rechtsaf te slaan waar iedereen links gaat. Conclusion collega’s zien verandering als een uitdaging en uitnodiging om zich te blijven ontwikkelen. Hoe kunnen we anders staan voor de digitale transformatie van organisaties?
 


  • Deel via