Chat with us, powered by LiveChat

Neem contact op met Conclusion

Onze recruiters

Onze recruiters

Diane Breure

Recruiter

Diane maakt graag echt contact met mensen. Door een klik te zoeken en veel aandacht te hebben voor de ‘candidate experience’ maakt ze de stap naar een job bij Conclusion Xforce tot een logische keuze! In haar vrije tijd wandelt ze met de hond of speelt ze een potje tennis.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion Xforce óf wil je meer weten over Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (0683117475) contact op met Diane.

LinkedIn: Diane Breure

Mail Diane

Jim Kuijs

Recruiter

Jim kan meepraten over beide werelden binnen recruitmentland. Zowel aan de commerciële bureauzijde als nu aan de corporate zijde gaat hij voor de beste match. Met veel passie en bevlogenheid weet hij de juiste mensen te vinden én te enthousiasmeren voor Conclusion. Hij is een echte sportliefhebber, met name als hij dat vanaf de bank kan kijken met een glas whisky in zijn hand.

Heb je vragen over vacatures bij Conclusion Future IT (locatie Utrecht) of Conclusion Mission Critical óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-55930460) contact op met Jim.

LinkedIn: Jim Kuijs

Mail Jim

Jorn Bolman

Manager Recruitment 

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion óf wil je meer weten over Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06 83 19 17 21) contact op met Jorn.

LinkedIn: Jorn Bolman

Mail Jorn
Moeytina Emanuels

Moeytina Emanuels

Recruiter

Moeytina werkt met enthousiasme aan het matchen van de leukste/beste kandidaten met de business. Ze denkt graag mee met jouw ambities en hoe we jou met de business kunnen laten meegroeien. Door zelf affiniteit te hebben met IT, door bijvoorbeeld Java te leren, hoopt ze betere connecties te kunnen opbouwen.  

Verder houdt Moeytina erg van videogames, films en series. Marvel is ze dol op en kan ze uren over doorpraten!
Ook als het over eten gaat, dan weet iedereen dat ze bij Moeytina moeten zijn!

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion Future IT of Conclusion Holding óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-13335420) contact op met Moeytina.

LinkedIn: Moeytina Emanuels

Mail Moeytina
Robert-Jan van Meulen

Robert-Jan van Meulen

Recruiter

Robert-Jan weet met zijn kennis, kunde en expertise mensen op een plezierige wijze uit hun comfortzone te trekken met als doel hen stappen te laten maken op de carrièreladder.
In zijn vrije tijd is Robert-Jan graag bezig met sport en muziek. Zo speelt hij bijvoorbeeld graag de blues op zijn akoestische gitaar of rijdt hij een rondje op zijn MTB.

Heb je vragen over een vacature bij ForeyeT, Bright Alley, Conclusion Learning Centers óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (0622174051) contact op met Robert-Jan.

LinkedIn: Robert-Jan van Meulen

Mail Robert-Jan

Fleur van Dijk

Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie

Fleur is een vakidioot pur sang. Vol enthousiasme weet zij kandidaten nieuwsgierig te maken naar meer. Een jaar zonder skivakantie is voor haar geen optie. Ze is trotse mama van twee lieve kindjes.

Wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-23936501) contact op met Fleur.

LinkedIn: Fleur van Dijk

Mail Fleur
Marty Cremer

Marty Cremer

Recruiter

Marty wil niets liever dan voor al haar kandidaten de best passende en perfecte plek in de organisatie vinden. Daar wordt ze blij van. Die bevlogenheid zit in haar systeem.
Met haar ervaring in recruitment, HR en consultancy snapt ze dan ook als geen ander hoe werving en selectie werkt.
Marty
woont in Amsterdam met haar kat Olivier en ligt iedere zondag met haar roeiers Veteranen 8 op de Amstel.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion AFAS Solutions óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-83135918) contact op met Marty.

 

 

Mail Marty

Pim van Lier

Recruiter

Pim is recruitmentgek, bourgondiër en levensgenieter. Hard werken, hard genieten! Hij is vastberaden om IT-talent in Zuid Nederland carrièrekansen te bieden en te binden aan Conclusion. Hij houdt van gezelligheid, is trotse inwoner van Maastricht en vader van twee prachtige kindjes.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion Zuyd óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-30170799) contact op met Pim.

LinkedIn: Pim van Lier

Mail Pim

Chantal van der Reep

HR Manager

Chantal is inmiddels langer wel dan niet werkzaam bij Furore. De groei en ontwikkeling van het bedrijf gaat al jaren hand in hand met haar eigen groei en ontwikkeling. Een nieuwe collega verwelkomen op de eerste dag en daarna carrière zien maken, geeft haar een enorme voldoening. In haar vrije tijd kan ze heerlijk ontspannen met yoga, meditatie of een wandeling over nagenoeg ongebaande paden. En daar waar muziek wordt gedraaid, zie je Chantal dansen!

Heb je vragen over een vacature bij Furore óf wil je meer weten over Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-41412906) contact op met Chantal.

LinkedIn: Chantal van der Reep

Mail Chantal

Iris Pitar

Recruiter

Iris kan geen dag zonder koffie. Met 20 jaar recruitment ervaring op zak is ze zeer betrokken en geeft kandidaten altijd iets mee; een tip, inzicht of gewoon een goed gevoel. Ze heeft een voorliefde voor televisieseries met een psychologische insteek.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion Implementation of Conclusion Holding óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-22883958) contact op met Iris.

LinkedIn: Iris Pitar

Mail Iris
Joanne Becht

Joanne Becht

Recruiter

Joanne helpt jou, met haar passie voor werving en selectie, aan de juiste rol op het juiste moment.
Bij eerdere werkgevers heeft zij ruime ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling waaronder in de IT.
In haar vrije tijd loopt ze graag hard, doet ze aan bootcamp, kookt en borrelt ze graag met vrienden én is ze trotse mama van twee dochters.  

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion Low Code Company óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-23730810) contact op met Joanne.

LinkedIn: Joanne Becht

Mail Joanne

Mischa Bach

HR Adviseur

Mischa is een enthousiaste, creatieve en betrokken allround HR professional. Zij is van vele markten thuis, want ze is HR adviseur, recruiter en coördinator externe inhuur in één. Van actief bezig zijn en gezelligheid met de mensen om haar heen geniet zij het meest.

Heb je vragen over een vacature bij Furore óf wil je meer weten over Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-34491280) contact op met Mischa.

LinkedIn:  Mischa Bach

Mail Mischa
Nadia Speijers

Nadia Speijers

Campus recruiter

Heb je vragen over een stage bij Conclusion óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (+31613676938) contact op met Nadia.

Mail Nadia
Conclusion hoofdkantoor Utrecht

Conclusion hoofdkantoor

Heb je vragen over een vacature bij een van de Conclusion bedrijven, maar je weet niet bij welke recruiter je met je vraag terecht kunt? Neem dan per e-mail of telefonisch (030-2193800) contact op met de recruitmentafdeling van Conclusion.

Wil je meer weten over werken bij Conclusion? Neem dan een kijkje op de website en ontdek wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen.


Mail Conclusion recruitment
  • Deel via