Onze locaties

Utrecht (hoofdkantoor)

Conclusion Herculesplein

Herculesplein 80
3584 AA Utrecht
+31 30 219 38 00

CONCLUSION FIT | CONCLUSION MISSION CRITICAL | BRIGHT ALLEY | CONCLUSION LEARNING CENTERS | CONCLUSION DIGITAL | CONCLUSION CONNECT
Pal naast stadion Galgenwaard in Utrecht, op nog geen vijf minuten afstand van de snelweg vind je ons imposante kantoor.

Parkeren
Je kunt het beste parkeren in de QPark parkeergarage Galgenwaard onder de Conclusion toren (navigatie adres: Herculesplein 290). De meest rechtse ingang zorgt voor de minste meters lopen.

Openbaar vervoer
Vanaf station Utrecht Centraal kun je het beste opstappen op buslijn 12 en uitstappen bij halte Stadion Galgenwaard. Het is dan nog ca. twee minuten lopen.

Plan route


LET OP:

De centrale hal op de begane grond van ons kantoorpand wordt verbouwd. Dit betekent dat de reguliere toegangsdeuren naar de centrale hal en onze receptie afgesloten zijn. Onze tijdelijke ingang is te vinden op het parkeerdek [niveau 1 = begane grond]. Onze receptie is te vinden op de eerste verdieping, deze is alleen te bereiken met de lift. Volg vanuit de parkeergarage of het parkeerdek de borden: GEBOUW A.

Planning: start eind oktober 2017 tot medio maart 2018. Houd rekening met 15 minuten extra tijd voor het parkeren en melden bij de receptie.

Conclusion tijdelijke nieuwe ingang from Bright Alley on Vimeo.

 

Amsterdam

Zuidpark
Spaklerweg 52
1114 AE Amsterdam
+31 88 266 28 37 

 
CONCLUSION DIGITAL | CONCLUSION FLORA

Parkeren
Als je gebruik maakt van een navigatiesysteem: het blijkt dat veel systemen aangeven dat je op het kruispunt Johannes Blookerweg – Spaklerweg rechtsaf moet slaan. Dit is niet het geval, bij de kruising ga je linksaf. Na ongeveer 100 meter zie je ons parkeerterrein P1 aan je rechterhand. 

Openbaar vervoer
Je kunt het beste met metro 50 of 51 naar station Overamstel reizen. Neem vervolgens uitgang Willem Fenengastraat, ga de trap af en rechtsaf door de poortjes. Volg de Willem Fenengastraat totdat je bij het parkeerterrein uitkomt. De hoofdingang bevindt zich aan de andere zijde van het pand.

Plan route

Capelle aan den IJssel

Conclusion Capelle aan den IJssel

Hoofdweg 24
2908 LC Cappelle aan den IJssel
+31 85 760 01 77

FOREYET
Onder de rook van Rotterdam én op nog geen vijf minuten afstand van de snelweg vind je ons kantoor op het grootste bedrijventerrein van Capelle aan de IJssel.

Parkeren
Je kunt kosteloos parkeren op ons eigen terrein.

Openbaar vervoer
Vanaf station Rotterdam Alexander kun je het beste opstappen op lijnbus 190 of 175 en uitstappen bij halte Rietbaan. Vanuit hier is het nog ca. twee minuten lopen. Ook kun je vanaf station Capelle Schollevaar lopend naar ons pand. Dit kost je ca. 15 minuten.

Plan route

Nijmegen

Conclusion Nijmegen

Kerkenbos 1059b
6546 BB Nijmegen
+31 24 348 35 70

FIRST8
Midden op bedrijventerrein Kerkenbos in Nijmegen vind je ons goed bereikbare kantoor.

Parkeren
Je kunt kosteloos parkeren op ons eigen terrein.

Openbaar vervoer
Vanaf station Nijmegen Centraal kun je het beste opstappen op lijnbus 99 en uitstappen bij halte Station Dukenburg. Vanuit hier stap je over op stadsbus 2 en stap je weer uit op je eindbestemming bij halte Wedesteinbroek 12e Straat. Het is dan nog zo’n drie minuten lopen.

Plan route

Nieuwegein

Conclusion Nieuwegein

Edisonbaan 15
3439 MN Nieuwegein
+31 30 219 38 00

AMIS | VIRTUAL SCIENCES | XTENSIONAL | CONCLUSION BUSINESS APPLICATION MODELLING | CONCLUSION IMPLEMENTATION
Op steenworp afstand van Utrecht vind je aan de Edisonbaan in Nieuwegein ons goed bereikbare kantoor.

Parkeren
Je kunt kosteloos parkeren op ons eigen terrein.

Openbaar vervoer
Vanaf station Utrecht Centraal kun je het beste opstappen op buslijn 65 en uitstappen bij halte Wattbaan. Vanuit hier is het dan ca. vijf minuten lopen.

Plan route

Heerlen

Conclusion Heerlen

Smedestraat 2
6411 CR Heerlen

SMART SERVICES CAMPUS HEERLEN
Op steenworp afstand van het bruisende centrum van Heerlen vind je ons hypermoderne en onlangs geopende kantoor.

Parkeren
Je kunt parkeren op de naastgelegen parkeerplaats (adres: Oude Lindestraat 70).

Openbaar vervoer
Vanaf station Heerlen kun je de bus nemen richting de campus. Er is geen bushalte in de directe omgeving van de Smart Services Campus. Een mogelijkheid is: je vertrekt vanaf het station met stadsbus 21, streekbus 20 of 52, je stapt uit bij Douvenrade en loopt in ca. acht minuten naar de campus. Vanaf het station ben je ook binnen 15 minuten te voet bij de Smart Services Campus.

Plan route

Houten

Conclusion Houten

Walmolen 23
3994 DL Houten

SMART RETAIL CENTRE
In het Utrechtse Houten vind je ons goed bereikbare kantoor.

Parkeren
Je kunt kosteloos parkeren op ons eigen terrein.

Openbaar vervoer
Vanaf station Houten kun je het beste opstappen op buslijn 48 of 49 en uitstappen bij halte Molenzoom. Dit is praktisch voor de deur van ons kantoor.

Plan route

 

De Molen 36
3994 DB  Houten
+ 31 30 305 46 89

CONCLUSION XFORCE

Parkeren
Je kunt kosteloos parkeren op ons eigen terrein.

Openbaar vervoer
Vanaf station Houten loop je in ongeveer 5 minuten naar ons kantoor. Ga naar links als je het station uitkomt en dan is het eigenlijk alleen maar rechtdoor..

Plan route

  • Deel via