Bij Conclusion

Onze collega's vertellen

Geen IT ervaring of studie, wel ambitie?

Dan is ons IT traineeship misschien iets voor jou! Na de bootcamp van zes weken heb jij een stevig fundament opgebouwd en ga je binnen een ervaren scrum-team bij één van onze opdrachtgevers aan de slag, om je de technische vaardigheden verder te ontwikkelen. Je leert vooral door te doen! Als je de techniek goed in de vingers hebt, gaan we werken aan je consultancy-skills en leren we je de technische vaardigheden en consultancy skills met elkaar te combineren. Hiermee zet jij jouw steile leercurve verder door. Al snel help je verschillende opdrachtgevers een brug te slaan tussen business en IT!

Meer weten over ons traineeship data integratie? Bekijk hier de vacature, de flyer of bel Myrte via +31683173799 en kom een kijkje nemen!

>

Gelijk maar uniek.

“Ieder mens is gelijk maar we zijn allemaal net een stukje uniek” – Jacco van Leeuwen (teamleider bij Conclusion FIT) omschrijft met deze woorden perfect onze cultuur.  Conclusion is uniek door de eigenzinnige karakters van onze collega’s. Ontdek het hier zelf, onze collega’s vertellen je meer!

Marco Blijenberg

Infrastructuur Architect

Werken bij Conclusion Zuyd

  • Deel via