soms
wat
wrijving
maar
vooral
veel
glans

Verschil moet er zijn. Werken bij Conclusion is nét even anders. Dat voel je vanaf dag één. Zo zijn we geen traditionele organisatie, maar een ecosysteem: een organische eenheid van meer dan 25 eigenzinnige organisaties op het gebied van Business Transformatie en IT Services met elk hun eigen signatuur. Wat ons bindt? Onze drive om met betere, slimmere oplossingen te komen door nét even anders naar zaken te kijken.
Als dit je aanspreekt, is Conclusion misschien wel wat voor jou. We zoeken pro’s die van nature nét even anders denken en doen: slagvaardiger, eigenzinniger, ondernemender. Herkenbaar?


  • Net even anders

    Onze cultuur? Tsja, ook die is nét even anders. Vraag het je toekomstige collega’s. Zij gaan je vertellen over die warme familiesfeer. Waar je elkaar respecteert en van elkaar leert. Waar aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling én waar vooral alle ruimte is voor jou: die nét-even-anders-denker-en-doener.


  • Wij geloven in je

    Gewoon, in wie jij bent. Daarom krijg je van ons meteen alle vrijheid. Om ons te inspireren met je eigen mening en je soms tegendraadse ideeën. En zo oplossingen te bedenken die van betekenis zijn.


  • Van betekenis zijn

    Als Conclusion geloven we dat we van betekenis zijn door de unieke combinatie van gedreven, eigenzinnige types zoals jij. Juist die verschillen in karakters en meningen zorgen dat we als Conclusion impact maken. Draag je graag bij aan impactvolle (IT) oplossingen? Dan ben je bij Conclusion op je plek.

jou
missen
we nog
met je
.net kennis
en je
pokkeherrie