Over ons

Nét even anders.

Conclusion is de naam van ons unieke ecosysteem. Een unieke bundeling van bedrijven op het gebied van Business Transformatie en IT Services, met elk hun eigen signatuur.

Wat onze bedrijven verbindt? De drive om met oplossingen te komen die impact maken. Door vakmanschap, samenwerking en net een stapje extra te doen.

Vanuit die filosofie zoeken we mensen die eigenzinnig zijn. Gewoon door te zijn wie ze zijn. Die zichzelf blijven. Want van anderen zijn er al genoeg.

Wij maken het verschil.

Verschillen maken Conclusion sterk.

Verschillende bedrijven, verschillende persoonlijkheden. En het mooie is, allemaal leren we van elkaar. Die bruisende mix van al die invalshoeken, perspectieven, meningen zorgt voor verassende inzichten die onze klanten helpen om de digitale transformatie te verwezenlijken.

Elke mening is daarbij nodig. Ook die van jou. Want ook van jou leren we, en jij van ons.

  

Een unieke combinatie van mensen

Wat onze collega’s zo uniek maakt?

De bedrijven binnen ons ecosysteem hebben elk een eigen vakgebied. Binnen deze vakgebieden vind je collega’s met unieke expertises, karakters, hobby’s en ambities. Zo zal er binnen ons ecosysteem altijd iemand zijn om mee te sparren.

Met onze innovatieve oplossingen en unieke mensen laten we een authentieke indruk achter met alles wat we doen.

Ambitie? Wij ook!

Kunnen we jouw ambities ondersteunen door een waardevolle training of opleiding? Of laat jij binnen ons talentenprogramma een scherp businessplan zien en richten we samen een nieuwe startup op binnen ons ecosysteem?

Bij ons krijg je de ruimte om je groei zelf vorm te geven want als jij groeit, groeien wij ook!

Sporten, supporten, relaxen, aan jou de keuze

Heb jij een sportverslaving of relax je liever? Dat kan bij ons allebei! Wij hebben voor jou als sporter activiteiten waarin je naast je werk je energie kwijt kan of juist tot rust kan komen.

Op ons hoofdkantoor kun je opladen en relaxen tijdens de yoga of massages. Op onze locaties zijn de bootcamps drukbezocht en onze wielrenners, hockeyers hardlopers én supporters zijn regelmatig op wedstrijden en sportdagen voor het goede doel te vinden.

Geen sportclub voor jou? Verzamel je collega’s en lead the way! Tafeltennis, tafelvoetbal, air-hockey? Maak je keuze en ga de strijd aan met collega’s!

Onze borrel

Vermaak jij je meer met een drankje en een dansje of heb je liever een goed gesprek? Dan voel je je vast thuis op onze borrel!

Elke donderdag nemen we de tijd om met een biertje, een wijntje of een colaatje samen te proosten op de week, onze projecten en onze collega’s. Elke eerste donderdag van de maand doen we dit in thema-stijl en met onze Conclusion band.

Proosten we binnenkort op jou? Check onze vacatures en solliciteer!

  • Deel via