Chat with us, powered by LiveChat

Neem contact op met Conclusion

Contact

Contact

Joanne Becht

Joanne Becht

Recruiter

Joanne helpt jou, met haar passie voor werving en selectie, aan de juiste rol op het juiste moment.
Bij eerdere werkgevers heeft zij ruime ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling waaronder in de IT.
In haar vrije tijd loopt ze graag hard, doet ze aan bootcamp, kookt en borrelt ze graag met vrienden én is ze trotse mama van twee dochters.  

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion BAM of Conclusion AFAS Solutions óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-23730810) contact op met Joanne.

LinkedIn: Joanne Becht

Mail Joanne
Robert-Jan van Meulen

Robert-Jan van Meulen

Recruiter

Robert-Jan weet met zijn kennis, kunde en expertise mensen op een plezierige wijze uit hun comfortzone te trekken met als doel hen stappen te laten maken op de carrièreladder.
In zijn vrije tijd is Robert-Jan graag bezig met sport en muziek. Zo speelt hij bijvoorbeeld graag de blues op zijn akoestische gitaar of rijdt hij een rondje op zijn MTB.

Heb je vragen over een vacature bij ForeyeT, Bright Alley, Conclusion Learning Centers óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (0622174051) contact op met Robert-Jan.

LinkedIn: Robert-Jan van Meulen

Mail Robert-Jan
"Myrte den Uijl"

Myrte den Uijl

Recruiter

Myrte is in haar vrije tijd graag buiten en gaat graag op reis. Maar is ook een echte film en serie-fanaat. Sci-Fi is haar favoriete genre. Myrte heft al aardig wat ervaring met recruitment binnen de financiële dienstverlening en binnen IT. Myrte is oprecht geïntresseerd in mensen en hun drijfveren, is altijd optimistisch en krijgt er energie van om mensen aan te nemen voor een functie waar zij op hun plek zitten en hen vervolgens ziet ontwikkelen.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion Virtual Sciences of Conclusion Accelerate! óf  wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-83173799) contact op met Myrte.

LinkedIn: Myrte den Uijl

Mail Myrthe

Diane Breure

Recruiter

Diane maakt graag echt contact met mensen. Door een klik te zoeken en veel aandacht te hebben voor de ‘candidate experience’ maakt ze de stap naar een job bij Conclusion Xforce tot een logische keuze! In haar vrije tijd wandelt ze met de hond of speelt ze een potje tennis.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion Xforce óf wil je meer weten over Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (0683117475) contact op met Diane.

LinkedIn: Diane Breure

Mail Diane
Iris Pitar

Iris Pitar

Recruiter

Iris kan geen dag zonder koffie. Met 20 jaar recruitment ervaring op zak is ze zeer betrokken en geeft kandidaten altijd iets mee; een tip, inzicht of gewoon een goed gevoel. Ze heeft een voorliefde voor televisieseries met een psychologische insteek.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion Implementation of Conclusion Holding óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-22883958) contact op met Iris.

LinkedIn: Iris Pitar

Mail Iris
Fleur van Dijk

Fleur van Dijk

Projectcoördinator Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie

Fleur is een vakidioot pur sang. Vol enthousiasme weet zij kandidaten nieuwsgierig te maken naar meer. Een jaar zonder skivakantie is voor haar geen optie. Ze is trotse mama van een lief klein mannetje.

Wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-23936501) contact op met Fleur.

LinkedIn: Fleur van Dijk

Mail Fleur

Jim Kuijs

Recruiter

Jim kan meepraten over beide werelden binnen recruitmentland. Zowel aan de commerciële bureauzijde als nu aan de corporate zijde gaat hij voor de beste match. Met veel passie en bevlogenheid weet hij de juiste mensen te vinden én te enthousiasmeren voor Conclusion. Hij is een echte sportliefhebber, met name als hij dat vanaf de bank kan kijken met een glas whisky in zijn hand.

Heb je vragen over vacatures bij Conclusion FIT (locatie Utrecht) of Conclusion Mission Critical óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-55930460) contact op met Jim.

LinkedIn: Jim Kuijs

Mail Jim
Pim van Lier

Pim van Lier

Recruiter

Pim is recruitmentgek, bourgondiër en levensgenieter. Hard werken, hard genieten! Hij is vastberaden om IT-talent in Zuid Nederland carrièrekansen te bieden en te binden aan Conclusion. Hij houdt van gezelligheid en is trotse inwoner van Maastricht.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion Zuyd, Conclusion FIT (locatie Heerlen) of Conclusion Digital (locatie Heerlen) óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-30170799) contact op met Pim.

LinkedIn: Pim van Lier

Mail Pim
Nina Berkhof

Nina Berkhof

Junior projectcoördinator Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie

Wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-12885989) contact op met Nina.

 

 

Mail Nina
Conclusion-Chantal van der Reep_contact

Chantal van der Reep

HR Manager

Chantal is inmiddels langer wel dan niet werkzaam bij Furore. De groei en ontwikkeling van het bedrijf gaat al jaren hand in hand met haar eigen groei en ontwikkeling. Een nieuwe collega verwelkomen op de eerste dag en daarna carrière zien maken, geeft haar een enorme voldoening. In haar vrije tijd kan ze heerlijk ontspannen met yoga, meditatie of een wandeling over nagenoeg ongebaande paden. En daar waar muziek wordt gedraaid, zie je Chantal dansen!

Heb je vragen over een vacature bij Furore óf wil je meer weten over Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-41412906) contact op met Chantal.

LinkedIn: Chantal van der Reep

Mail Chantal
Mischa_Bach_contact

Mischa Bach

HR Adviseur

Mischa is een enthousiaste, creatieve en betrokken allround HR professional. Zij is van vele markten thuis, want ze is HR adviseur, recruiter en coördinator externe inhuur in één. Van actief bezig zijn en gezelligheid met de mensen om haar heen geniet zij het meest.

Heb je vragen over een vacature bij Furore óf wil je meer weten over Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-34491280) contact op met Mischa.

LinkedIn:  Mischa Bach

Mail Mischa
Marlies van Drenth

Marlies van Drenth

Office manager Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie

Wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-83079223) contact op met Marlies.

 

 

Mail Marlies
Marty Cremer

Marty Cremer

Recruiter

Heb je vragen over een vacature bij First8 of Conclusion Digital óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-83135918) contact op met Marty.

 

 

Mail Marty

Charlie Windhorst

Recruiter

Charlie is een mensen mens, hij wilt jou echt helpen met de zoektocht naar een nieuwe uitdaging.Met inmiddels vijf jaar ervaring in de IT recruitment, probeert hij steeds op zoek te gaan naar nieuwe manieren om als ambassadeur van Conclusion naar buiten te treden.

Naast zijn passie voor recruitment vind hij schrijven, reizen en sporten heel erg leuk. 

Heb je vragen over vacatures bij AMIS of Conclusion Digital óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-83013170) met Charlie.

LinkedIn: Charlie Windhorst

Mail Charlie
Stephanie van Schagen

Stephanie van Schagen

Campus Recruiter

Stephanie is het aanspreekpunt voor studenten binnen Conclusion. Bij haar kan je terecht met al jouw vragen over stages, afstudeeropdrachten en leuke bijbanen. Ze neemt graag de tijd om jou echt te leren kennen en te adviseren over de diverse mogelijkheden die Conclusion te bieden heft voor studenten. In haar vrije tijd brengt ze graag tijd door met haar gezin, familie en vrienden. Daarnaast gaat ze graag naar de sportschool en is ze gek op reizen en koken.

Heb je vragen over de stagemogelijkheden of een bijbaan binnen Conclusion? Neem dan per e-mail of telefonisch (06-83129374) contact op met Stephanie.

LinkedIn: Stephanie van Schagen

Mail Stephanie
Conclusion hoofdkantoor Utrecht

Conclusion hoofdkantoor

Heb je vragen over een vacature bij een van de Conclusion bedrijven, maar je weet niet bij welke recruiter je met je vraag terecht kunt? Neem dan per e-mail of telefonisch (030-2193800) contact op met de recruitmentafdeling van Conclusion.

Wil je meer weten over werken bij Conclusion? Neem dan een kijkje op de website en ontdek wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen.


Mail Conclusion recruitment
  • Deel via