Kennis delen en ontspanning

Evenementen

Kennis delen

We delen onze kennis en ervaring graag en zijn nooit te oud om zelf te leren. Daarom volgen we seminars en congressen over de hele wereld en organiseren we zelf kennis- en intervisiesessies over uiteenlopende onderwerpen. Leerzaam, verbindend en leuk. Bij ons krijg je de vrijheid jezelf te ontwikkelen en grenzen te verleggen. 

Ontspanning

We werken hard én genieten ook hard. Om onze stoom af te blazen en de verbinding te blijven zoeken met collega’s, opdrachtgevers, toekomstige collega’s en andere connecties, organiseren we iedere donderdagmiddag een borrel in onze eigen skybar op de 22ste verdieping van ons hoofdkantoor in Utrecht. Kom je ook een keer langs? Neem contact op met een van onze recruiters.

Cloud 22

Kennissessie Performance analyse met Grafana, Influxdb en Collectd

Datum : donderdag 11 januari 2018
Locatie : De Molen 36, Houten (kantoor Conclusion Xforce)

Eén plaatje zegt meer dan duizend woorden. Dat is zeker waar wanneer je naar de performance van je server(s) kijkt. Dan is het handig om de toolset Grafana (web-based dashboards), Influxdb (time-series database) en Collectd (statistics collector) te kunnen gebruiken. Conclusion Xforce consultant Alex Bron vertelt je hoe je dit “supertrio” inzet om bijvoorbeeld performance data van servers te visualiseren.

De kennissessie is gratis toegankelijk. Meld je aan via MeetUp, zodat we weten hoeveel eten besteld moet worden.

Vanaf 17:30 uur            - inloop met hapje/drankje
18:00 uur                      - lopend buffet
19.00 uur - 20.30 uur   - kennissessie

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sustainability Career Event

Datum : donderdag 8 februari 2018
Locatie : Universiteit Utrecht
Voor wie : studenten en starters waar duurzaamheid en business centraal staan.

Tijdens het Sustainability Career Event zijn meer dan 25 bedrijven aanwezig die specifiek op zoek zijn naar studenten, afgestudeerden en young professionals met een interesse in duurzaamheid.

Collega’s Arjen van Berkum, Chief Disruption Officer en Joost Blatter, Creative Director bij Bright Alley geven een kijkje in de keuken van Conclusion en laten via een casus de studenten actief meedenken over alternatieve manieren om energie-efficiënter te zijn in het vergroten van high tech concepten. Daarnaast zijn wij met een stand aanwezig op de Career Fair en vertellen aan de ruim 800 bezoekers graag meer over de carrièremogelijkheden bij Conclusion.

Meer informatie? Ga naar http://sustainabilitycareerevent.nl/ 

  • Deel via