Kennis delen en ontspanning

Evenementen

Kennis delen

We delen onze kennis en ervaring graag en zijn nooit te oud om zelf te leren. Daarom volgen we seminars en congressen over de hele wereld en organiseren we zelf kennis- en intervisiesessies over uiteenlopende onderwerpen. Leerzaam, verbindend en leuk. Bij ons krijg je de vrijheid jezelf te ontwikkelen en grenzen te verleggen. 

Ontspanning

We werken hard én genieten ook hard. Om onze stoom af te blazen en de verbinding te blijven zoeken met collega’s, opdrachtgevers, toekomstige collega’s en andere connecties, organiseren we iedere donderdagmiddag een borrel in onze eigen skybar op de 22ste verdieping van ons hoofdkantoor in Utrecht. Kom je ook een keer langs? Neem contact op met een van onze recruiters.

Cloud 22

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

Devoxx4Kids

Datum: zaterdag 14 oktober 2017
Locatie: First8 - Kerkenbos 1059b – Nijmegen
Voor wie: tieners (10-14 jaar) die het leuk vinden om creatief bezig te zijn met computers en kennis willen maken met programmeren.

Voor de zesde keer alweer organiseert First8 een Devoxx4Kids waar tieners alle ruimte krijgen om te ontdekken hoe leuk programmeren is en hoe je creatief aan de slag kunt gaan met computers. Natuurlijk op een manier die zowel leerzaam als fun is! De kinderen gaan onder andere aan de slag met Lego Mindstorms, Scratch en Minecraft. Aan het einde van de dag heeft iedereen zijn of haar eigen game ontwikkeld of een heuse robot (om)gebouwd.

De dag start vanaf 9:30 uur met de registratie. Rond 16.30 uur sluiten we af met een demo voor de ouders die vol trots kunnen bekijken wat er in de workshops is ontwikkeld door de deelnemende tieners. Deelnemen is helemaal gratis en wij zorgen voor een lekkere lunch.

Echt iets voor jouw zoon of dochter? Je kunt je hier inschrijven. 

Ga naar de Devoxx4kids website voor meer informatie.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Masters of Java 2017

Datum:  woensdag 1 november 2017
Locatie: Van der Valk Hotel, Veenendaal
Voor wie: de beste Javanen van Nederland

Masters of Java, welke zichzelf respecterende Nederlandse Javaan kent het officieuze NK programmeren niet? Al enkele jaren strijden de beste Java programmeurs van Nederland om deze prestigieuze titel. First8, Sogeti en de NLJUG zijn de organisatoren van dit evenement en ook dit jaar is Masters of Java onderdeel van de J-Fall pre-conferentie. Masters of Java begint rond 13.00 uur. Na een middag vol spannende strijd sluiten we af met een gezellige borrel.

De contest - gebaseerd op Java SE – is toegankelijk voor iedere Java ontwikkelaar. Niet de API-kennis, maar de echte programmeervaardigheid wordt getest. In verschillende rondes wordt keer op keer een grappige of interessante programmeeropdracht uitgedeeld, die binnen een half uur opgelost moet worden. Voor iedere seconde die je overhoudt, scoor je een punt. Wie aan het einde van de dag de meeste punten heeft gescoord, mag zich “Master of Java 2017” noemen. Je kunt meedoen als team (maximaal 2 personen) of alleen.

Zodra het programma definitief is, kun je je inschrijven.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

J-Fall 2017

Datum: donderdag 2 november 2017
Locatie: Cinemec, Ede
Voor wie: Java professionals

In november organiseert de Nederlandse Java User Group (NLJUG) wederom de jaarlijkse J-Fall, hét grootste Java congres van Nederland. Met ruim 1500 bezoekers zal ook deze editie weer snel uitverkocht zijn.

Ruim 50 topsprekers vanuit de hele wereld gaan hun kennis delen tijdens keynotes, presentaties en hands-on labs. Qua thema’s is er voor ieder wat wils; tools, methodologieën, mobile, new & cool en nog veel meer.

Vanuit First8 zijn wij uiteraard ook weer aanwezig als exposant. Op de stand kun je daarnaast ook mee doen aan het First8 Open Source Survey.

J-Fall wordt georganiseerd door de NLJUG. Ga naar de NLJUG website voor meer informatie.

 


  • Deel via