Kennis delen en ontspanning

Evenementen

Kennis delen

We delen onze kennis en ervaring graag en zijn nooit te oud om zelf te leren. Daarom volgen we seminars en congressen over de hele wereld en organiseren we zelf kennis- en intervisiesessies over uiteenlopende onderwerpen. Leerzaam, verbindend en leuk. Bij ons krijg je de vrijheid jezelf te ontwikkelen en grenzen te verleggen. 

Ontspanning

We werken hard én genieten ook hard. Om onze stoom af te blazen en de verbinding te blijven zoeken met collega’s, opdrachtgevers, toekomstige collega’s en andere connecties, organiseren we iedere donderdagmiddag een borrel in onze eigen skybar op de 22ste verdieping van ons hoofdkantoor in Utrecht. Kom je ook een keer langs? Neem contact op met een van onze recruiters.

Cloud 22

Conclusion Inhousedag - IT Traineeships

Datum : dinsdag 5 juni 2018 – 17.00 tot 21.00 uur
Locatie : Hoofdkantoor Conclusion, Herculesplein 80, Utrecht
Voor wie : IT talenten

Meet the family
Tijdens de inhousedag op dinsdag 5 juni a.s. laten wij jou vol enthousiasme en – ja toch wel - met een tikje overtuigingskracht, graag kennis maken met al onze bedrijven. Neem bijvoorbeeld AMIS, dé expert als het gaat om integratie van bijv. IoT devices en applicaties of ons jongste bedrijf Conclusion AFAS Solutions, pioniers op het gebied van AFAS implementaties.

De inhousedag staat in het teken van sfeer proeven, het ontmoeten van collega’s en huidige trainees, ontdekken wat bij jou past en kijken of er een match ontstaat. Het programma is zo uitgebreid als jij wilt, jij bepaalt of jij je vooral wilt oriënteren of dat je het liefst met een baan op zak de deur uit loopt. Bij een wederzijds positieve ontmoeting plannen wij wat ons betreft gelijk een afspraak in voor een afrondend gesprek. Maar niet voordat je samen met ons de dag hebt afgesloten tijdens de netwerkborrel in onze eigen skybar op de 22e verdieping. Toch?

Programma
17.00 uur              inloop + welkom
17.10 uur              aftrap + presentatie algemeen
17.20 uur              korte pitches bedrijven
17.45 uur              bedrijvenmarkt (tot 20.15 uur)
18.15 uur              break-out sessie 1
18.35 uur              break-out sessie 2
18.55 uur              break-out sessie 3
19.15 uur              speeddates
20.15 uur              netwerkborrel
21.00 uur              einde

Nieuwsgierig geworden?
Stuur jouw cv met een korte motivatie naar
interesse@conclusion.nl, ovv 'Conclusion Inhousedag'. Je hoort dan snel van ons!

  • Deel via