Chat with us, powered by LiveChat

Neem contact op met Conclusion

Contact

Contact

Ron Arendonk

Manager Recruitment

Heb je vragen over de recruitmentafdeling of over jouw eventuele carrièremogelijkheden, neem dan per e-mail of telefonisch (06-30350152) contact op met Ron.

LinkedIn: Ron Arendonk

Mail Ron
Conclusion-Anne Glasbergen_contact

Anne Glasbergen

Recruiter

Anne heeft een voorliefde voor muziek (jaren '60, '70, '80). Mensen helpen bij het uitoefenen van hun passie vindt ze een van de leukste dingen in haar vak. Direct vanuit de schoolbanken heeft ze haar recruitment carrière een kickstart gegeven binnen Conclusion. Van een goed glas wijn en heerlijk (zelfgemaakt) eten kan ze intens genieten.

Wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-11003920) contact op met Anne.

LinkedIn: Anne Glasbergen

Mail Anne
Marcel Bargeman

Marcel Bargeman

Recruiter

Marcel is in zijn vrije tijd graag creatief bezig; van muziek maken tot het creëren van houten meubels. Hij gebruikt zijn kennis en ervaring als voormalig mobiliteitsadviseur en arbeidsmarktspecialist nog iedere dag om de beste kandidaten uit de markt te laten bewegen. Ook houdt hij van een goede fles wijn en fijne whisky.

Heb je vragen over een vacature bij AMIS of Enterprise Modules óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-29045389) contact op met Marcel.

LinkedIn: Marcel Bargeman

Mail Marcel
Joanne Becht

Joanne Becht

Recruiter

Joanne helpt jou, met haar passie voor werving en selectie, aan de juiste rol op het juiste moment.
Bij eerdere werkgevers heeft zij ruime ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling waaronder in de IT.
In haar vrije tijd loopt ze graag hard, doet ze aan bootcamp, kookt en borrelt ze graag met vrienden én is ze trotse mama van twee dochters.  

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion BAM of Conclusion Accelerate! óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-23730810) contact op met Joanne.

LinkedIn: Joanne Becht

Mail Joanne
Robert-Jan van Meulen

Robert-Jan van Meulen

Recruiter

Robert-Jan weet met zijn kennis, kunde en expertise mensen op een plezierige wijze uit hun comfortzone te trekken met als doel hen stappen te laten maken op de carrièreladder.
In zijn vrije tijd is Robert-Jan graag bezig met sport en muziek. Zo speelt hij bijvoorbeeld graag de blues op zijn akoestische gitaar of rijdt hij een rondje op zijn MTB.

Heb je vragen over een vacature bij First8 of Virtual Sciences óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (0622174051) contact op met Robert-Jan.

LinkedIn: Robert-Jan van Meulen

Mail Robert-Jan

Evelijn de Flines

Recruiter

Evelijn is helemaal in haar element in de buitenlucht en is fervent hardloper en fietser. Ze houdt van nieuwe initiatieven en een out-of-the-box aanpak. Door haar HR-achtergrond en IT-kennis weet ze als geen ander wat kandidaten beweegt. Familie, vrienden en werk lopen door elkaar heen.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion FIT (locatie Utrecht) of Conclusion Flora óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-11041708) contact op met Evelijn.

LinkedIn: Evelijn de Flines

Mail Evelijn

Joseph Otto

Recruiter

Joseph is fervent supporter van voetbal. Hij combineert IT met psychologie om de juiste match te creëren. Via zijn Conclusion afstudeerstage is hij uitgegroeid tot corporate recruiter. Hij leest op een luie zondag graag thrillers en historische romans.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion Digital, Conclusion Xtensional of Conclusion AFAS Solutions óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-10784626) contact op met Joseph.

LinkedIn: Joseph Otto

Mail Joseph
Iris Pitar

Iris Pitar

Recruiter

Iris kan geen dag zonder koffie. Met 20 jaar recruitment ervaring op zak is ze zeer betrokken en geeft kandidaten altijd iets mee; een tip, inzicht of gewoon een goed gevoel. Ze heeft een voorliefde voor televisieseries met een psychologische insteek.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion Implementation of Conclusion Holding óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-22883958) contact op met Iris.

LinkedIn: Iris Pitar

Mail Iris
Fleur van Dijk

Fleur van Dijk

Projectcoördinator Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie

Fleur is een vakidioot pur sang. Vol enthousiasme weet zij kandidaten nieuwsgierig te maken naar meer. Een jaar zonder skivakantie is voor haar geen optie. Ze is trotse mama van een lief klein mannetje.

Wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-23936501) contact op met Fleur.

LinkedIn: Fleur van Dijk

Mail Fleur
Jasper Tuinhout

Jasper Tuinhout

Recruiter

Jasper heeft een passie voor alles wat met sport te maken heeft. Als young professional in de arbeidsmarkt kan hij perfect syncen met de millennials en zit na zijn Conclusion afstudeerstage helemaal op zijn plek in het recruitment team. Hij houdt van een festival op zijn tijd en laat zich niet zo snel ondersneeuwen.

Heb je vragen over een vacature bij ForeyeT, Conclusion Learning Centers, Bright Alley of Conclusion Connect óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-22746767) contact op met Jasper.

Jasper runt ook het stagebureau, dus als je vragen hebt over onze stagemogelijkheden, neem dan ook contact op met Jasper.

LinkedIn: Jasper Tuinhout

Mail Jasper
Jim Kuijs contact

Jim Kuijs

Recruiter

Jim kan meepraten over beide werelden binnen recruitmentland. Zowel aan de commerciële bureauzijde als nu aan de corporate zijde gaat hij voor de beste match. Met veel passie en bevlogenheid weet hij de juiste mensen te vinden én te enthousiasmeren voor Conclusion. Hij is een echte sportliefhebber, met name als hij dat vanaf de bank kan kijken met een glas whisky in zijn hand.

Heb je vragen over vacatures bij Conclusion FIT (locatie Utrecht) of Conclusion Mission Critical óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-55930460) contact op met Jim.

LinkedIn: Jim Kuijs

Mail Jim
Pim van Lier

Pim van Lier

Recruiter

Pim is recruitmentgek, bourgondiër en levensgenieter. Hard werken, hard genieten! Hij is vastberaden om IT-talent in Zuid Nederland carrièrekansen te bieden en te binden aan Conclusion. Hij houdt van gezelligheid en is trotse inwoner van Maastricht.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion Zuyd, Conclusion FIT (locatie Heerlen) of Conclusion Digital (locatie Heerlen) óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-30170799) contact op met Pim.

LinkedIn: Pim van Lier

Mail Pim
Nina Berkhof

Nina Berkhof

Junior projectcoördinator Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie

Wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-12885989) contact op met Nina.

 

 

 

 

Mail Nina
Conclusion-Chantal van der Reep_contact

Chantal van der Reep

HR Manager

Chantal is inmiddels langer wel dan niet werkzaam bij Furore. De groei en ontwikkeling van het bedrijf gaat al jaren hand in hand met haar eigen groei en ontwikkeling. Een nieuwe collega verwelkomen op de eerste dag en daarna carrière zien maken, geeft haar een enorme voldoening. In haar vrije tijd kan ze heerlijk ontspannen met yoga, meditatie of een wandeling over nagenoeg ongebaande paden. En daar waar muziek wordt gedraaid, zie je Chantal dansen!

Heb je vragen over een vacature bij Furore óf wil je meer weten over Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-41412906) contact op met Chantal.

LinkedIn: Chantal van der Reep

Mail Chantal
Mischa_Bach_contact

Mischa Bach

HR Adviseur

Mischa is een enthousiaste, creatieve en betrokken allround HR professional. Zij is van vele markten thuis, want ze is HR adviseur, recruiter en coördinator externe inhuur in één. Van actief bezig zijn en gezelligheid met de mensen om haar heen geniet zij het meest.

Heb je vragen over een vacature bij Furore óf wil je meer weten over Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-34491280) contact op met Mischa.

LinkedIn:  Mischa Bach

Mail Mischa
Conclusion hoofdkantoor Utrecht

Conclusion hoofdkantoor

Heb je vragen over een vacature bij een van de Conclusion bedrijven, maar je weet niet bij welke recruiter je met je vraag terecht kunt? Neem dan per e-mail of telefonisch (030-2193800) contact op met de recruitmentafdeling van Conclusion.

Wil je meer weten over werken bij Conclusion? Neem dan een kijkje op de website en ontdek wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen.


Mail Conclusion recruitment
  • Deel via