Neem contact op met Conclusion

Contact

Contact

Heleen Stoevelaar

Heleen Stoevelaar

Manager Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie

Recruitment is bij Heleen met de paplepel ingegoten. Zij vindt het leuk om recruitment van Conclusion naar een hoger plan te tillen. Dit doet zij met veel energie en passie. Zij trekt er graag op uit met haar gezin en is Amerika-fan.

Heb je vragen die volgens jou thuis horen bij onze Manager Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie, schroom niet en neem per e-mail of telefonisch (06-30716915) contact op met Heleen Stoevelaar.

LinkedIn: Heleen Stoevelaar

Mail Heleen
Marcel Bargeman

Marcel Bargeman

Recruiter

Marcel is in zijn vrije tijd graag creatief bezig; van muziek maken tot het creëren van houten meubels. Hij gebruikt zijn kennis en ervaring als voormalig mobiliteitsadviseur en arbeidsmarktspecialist nog iedere dag om de beste kandidaten uit de markt te laten bewegen. Marcel houdt van een goede fles wijn en fijne whisky.

Heb je vragen over een vacature bij AMIS, Virtual Sciences of Enterprise Modules of wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-29045389) contact op met Marcel Bargeman.

LinkedIn: Marcel Bargeman

Mail Marcel
Evelijn de Flines

Evelijn de Flines

Recruiter

Evelijn is helemaal in haar element in de buitenlucht en is fervent hardloper en fietser. Zij houdt van nieuwe initiatieven en een out-of-the-box aanpak. Zij weet door haar HR-achtergrond en uitzonderlijke IT-kennis als geen ander wat kandidaten beweegt. Familie, vrienden en werk lopen door elkaar heen.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion FIT (locatie Utrecht), Conclusion Mission Critical of Conclusion Xforce of wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-11041708) contact op met Evelijn de Flines.

LinkedIn: Evelijn de Flines

Mail Evelijn
Joseph Otto

Joseph Otto

Recruiter

Joseph is fervent supporter van voetbal. Hij combineert IT met psychologie om de juiste match te creëren. Hij is via zijn Conclusion afstudeerstage uitgegroeid tot corporate recruiter. Joseph leest op een luie zondag graag thrillers en historische romans.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion Digital (locatie Utrecht) of Xtensional of wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-10784626) contact op met Joseph Otto

LinkedIn: Joseph Otto

Mail Joseph
Iris Pitar

Iris Pitar

Recruiter

Iris kan geen dag zonder koffie. Zij heeft inmiddels 20 jaar recruitment ervaring op zak. Zij is zeer betrokken en geeft kandidaten altijd iets mee. Een tip, inzicht of gewoon een goed gevoel. Iris heeft een voorliefde voor televisieseries met een psychologische insteek.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion Implementation of Conclusion Holding of wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-22883958) contact op met Iris Pitar.

LinkedIn: Iris Pitar

Mail Iris
Fleur van Dijk

Fleur van Dijk

Recruiter

Fleur kletst lekker veel, maar wisselt dit ook graag af met écht luisteren. Een vakidioot pur sang. Zij weet vol enthousiasme en met behulp van brede IT-kennis kandidaten nieuwsgierig te maken naar meer. Een jaar zonder skivakantie is geen optie. Fleur is een hele trotse mama van een lief klein mannetje.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion Smart Retail Centre of Conclusion FIT of wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-23936501) contact op met Fleur van Dijk.

LinkedIn: Fleur van Dijk

Mail Fleur
Bart Koekman

Bart Koekman

Recruiter

Bart heeft een passie ontwikkeld voor reizen en het opsnuiven van andere culturen. Hij wilt graag weten wat iemand beweegt en vindt mensen aan elkaar verbinden het allerleukste aan zijn vak. Hij houdt van een hapje en een drankje en kent de stad Utrecht op zijn duimpje.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion Digital (locatie Amsterdam), First8, Bright Alley, Conclusion Learning Centers of Conclusion Business Application Modelling of wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-53300473) contact op met Bart Koekman.

LinkedIn: Bart Koekman

Mail Bart
Jasper Tuinhout

Jasper Tuinhout

Recruiter

Jasper heeft een passie voor alles wat met sport te maken heeft. Hij kan als starter in de arbeidsmarkt perfect syncen met de millennials. Hij zit na zijn Conclusion afstudeerstage helemaal op zijn plek als recruiter. Jasper houdt van een festival op zijn tijd en laat zich niet zo snel ondersneeuwen.

Heb je vragen over een vacature bij ForeyeT, een stage vacature of wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-22746767) contact op met Jasper Tuinhout.

LinkedIn: Jasper Tuinhout

Mail Jasper
Pim van Lier

Pim van Lier

Recruiter

Pim is recruitmentgek, Bourgondiër en levensgenieter. Hard werken, hard genieten! Hij is vastberaden om IT-talent in Zuid Nederland carrièrekansen te bieden en te binden aan Conclusion. Pim houdt van gezelligheid en is trotse inwoner van Maastricht.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion Digital (locatie Heerlen), Conclusion FIT (locatie Heerlen) of Xtensional (locatie Heerlen) of wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-30170799) contact op met Pim van Lier.

LinkedIn: Pim van Lier

Mail Pim
Conclusion hoofdkantoor Utrecht

Conclusion hoofdkantoor


Heb je vragen over een vacature bij een van de Conclusion werkmaatschappijen, maar je weet niet bij welke recruiter je met je vraag terecht kunt of wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (030-2193800) contact op met de recruitment-afdeling van Conclusion.
Mail Conclusion recruitment
  • Deel via