Neem contact op met Conclusion

Contact

Contact

Heleen Stoevelaar

Heleen Stoevelaar

Manager Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie

Recruitment is bij Heleen met de paplepel ingegoten. Met veel passie en energie zet zij zich in om de recruitmentactiviteiten van Conclusion naar een hoger plan te tillen. In haar vrije tijd trekt zij er graag op uit met haar gezin en ze is een echte Amerika-fan.

Heb je vragen die volgens jou thuis horen bij onze Manager Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie, schroom niet en neem per e-mail of telefonisch (06-30716915) contact op met Heleen.

LinkedIn: Heleen Stoevelaar

Mail Heleen
Marcel Bargeman

Marcel Bargeman

Recruiter

Marcel is in zijn vrije tijd graag creatief bezig; van muziek maken tot het creëren van houten meubels. Gebruikt zijn kennis en ervaring als voormalig mobiliteitsadviseur en arbeidsmarktspecialist nog iedere dag om de beste kandidaten uit de markt te laten bewegen. Houdt van een goede fles wijn en fijne whisky.

Heb je vragen over een vacature bij AMISEnterprise Modules of Conclusion Accelerate! óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-29045389) contact op met Marcel.

LinkedIn: Marcel Bargeman

Mail Marcel
Evelijn de Flines

Evelijn de Flines

Recruiter

Evelijn is helemaal in haar element in de buitenlucht en is fervent hardloper en fietser. Houdt van nieuwe initiatieven en een out-of-the-box aanpak. Weet door haar HR-achtergrond en uitzonderlijke IT-kennis als geen ander wat kandidaten beweegt. Familie, vrienden en werk lopen door elkaar heen.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion FIT (locatie Utrecht) of Conclusion Mission Critical óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-11041708) contact op met Evelijn.

LinkedIn: Evelijn de Flines

Mail Evelijn
Joseph Otto

Joseph Otto

Recruiter

Joseph is fervent supporter van voetbal. Combineert IT met psychologie om de juiste match te creëren. Is via zijn Conclusion afstudeerstage uitgegroeid tot corporate recruiter. Leest op een luie zondag graag thrillers en historische romans.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion Digital (locatie Utrecht), Xtensional of Conclusion AFAS Solutions óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-10784626) contact op met Joseph.

LinkedIn: Joseph Otto

Mail Joseph
Iris Pitar

Iris Pitar

Recruiter

Iris kan geen dag zonder koffie. Heeft inmiddels 20 jaar recruitment ervaring op zak. Is zeer betrokken en geeft kandidaten altijd iets mee; een tip, inzicht of gewoon een goed gevoel. Heeft een voorliefde voor televisieseries met een psychologische insteek.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion Implementation of Conclusion Holding óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-22883958) contact op met Iris.

LinkedIn: Iris Pitar

Mail Iris
Fleur van Dijk

Fleur van Dijk

Recruiter

Fleur kletst lekker veel, maar wisselt dit ook graag af met écht luisteren. Een vakidioot pur sang. Weet vol enthousiasme en met behulp van brede IT-kennis kandidaten nieuwsgierig te maken naar meer. Een jaar zonder skivakantie is geen optie. Hele trotse mama van een lief klein mannetje.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion Smart Retail Centre of Conclusion FIT óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-23936501) contact op met Fleur.

LinkedIn: Fleur van Dijk

Mail Fleur
Bart Koekman

Bart Koekman

Recruiter

Bart heeft een passie ontwikkeld voor reizen en het opsnuiven van andere culturen. Wil graag weten wat iemand beweegt en vindt mensen aan elkaar verbinden het allerleukste aan zijn vak. Houdt van een hapje en een drankje en kent de stad Utrecht op zijn duimpje.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion Digital (locatie Amsterdam), First8, Virtual Sciences of Conclusion Business Application Modelling óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-53300473) contact op met Bart.

LinkedIn: Bart Koekman

Mail Bart
Jasper Tuinhout

Jasper Tuinhout

Recruiter

Jasper heeft een passie voor alles wat met sport te maken heeft. Kan als young professional in de arbeidsmarkt perfect syncen met de millennials en zit na zijn Conclusion afstudeerstage helemaal op zijn plek in het recruitment team. Houdt van een festival op zijn tijd en laat zich niet zo snel ondersneeuwen.

Heb je vragen over een vacature bij ForeyeT, Conclusion Learning Centers, Bright Alley of Conclusion Connect óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-22746767) contact op met Jasper.
Jasper runt ook het stagebureau, dus als je vragen hebt over onze stagemogelijkheden, neem dan ook contact op met Jasper.

LinkedIn: Jasper Tuinhout

Mail Jasper
Pim van Lier

Pim van Lier

Recruiter

Pim is recruitmentgek, bourgondiër en levensgenieter. Hard werken, hard genieten! Is vastberaden om IT-talent in Zuid Nederland carrièrekansen te bieden en te binden aan Conclusion. Houdt van gezelligheid en is trotse inwoner van Maastricht.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion Digital (locatie Heerlen), Conclusion FIT (locatie Heerlen) of Xtensional (locatie Heerlen) óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-30170799) contact op met Pim.

LinkedIn: Pim van Lier

Mail Pim
Mirjam de Boo contact

Mirjam de Boo

Recruiter

Heeft een passie voor reizen en kan genieten van een mooi boek met een goed glas wijn. Weet door haar pragmatische mindset en diepgaande marktkennis technische kandidaten op te sporen én te laten bewegen. Krijgt energie van het professionaliseren van processen en mensen.

Heb je vragen over een vacature bij Conclusion Xforce óf wil je meer weten over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch (06-23047235) contact op met Mirjam.

LinkedIn: Mirjam de Boo

Mail Mirjam
Conclusion hoofdkantoor Utrecht

Conclusion hoofdkantoor

Heb je vragen over een vacature bij een van de Conclusion bedrijven, maar je weet niet bij welke recruiter je met je vraag terecht kunt? Neem dan per e-mail of telefonisch (030-2193800) contact op met de recruitmentafdeling van Conclusion.

Wil je meer weten over werken bij Conclusion? Neem dan een kijkje op de website en ontdek wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen.


Mail Conclusion recruitment
  • Deel via