werken bij Conclusion

Bedankt voor jouw sollicitatie!

Wat mag jij nu van ons verwachten?

Stap 1: sollicitatie

Jouw sollicitatie is meteen doorgestuurd naar de betreffende recruiter. Hij/zij beoordeelt jouw sollicitatie zsm. Heb jij in de tussentijd vragen, dan kan je deze altijd stellen. Bij elke vacature staat de naam van de recruiter, e-mail adres en telefoonnummer. 

Stap 2: telefonische intake

Indien wij mogelijkheden zien, zal de recruiter telefonisch contact opnemen. Soms om eerst alleen even wat vragen te stellen maar vaak ook om jou meteen uit te nodigen voor een persoonlijke kennismaking. 

Stap 3: 1ste gesprek

Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op één van onze locaties. Dit kan één op één met de recruiter zijn maar ook bijv. met een collega die werkzaam is op de afdeling waar jij solliciteert en de leidinggevende. In dit eerste gesprek willen we vooral kennis maken met jou als mens én jou meer vertellen over onze mooie organisatie. Uiteraard zullen we ook dieper ingaan op jouw werkervaring, welke skills jij meeneemt en hoe wij elkaar kunnen aanvullen. Het gesprek duurt ongeveer een uur. 

Stap 4: 2de gesprek

Het eventuele tweede gesprek betekent een verdieping in elkaar. Wat kunnen we van elkaar verwachten? Wat moet jij nog leren, waar kunnen wij in faciliteren? Gaan we met elkaar verder of besluiten we toch dat de match niet optimaal is? Vaak wordt er dan ook ingegaan op jouw (technische) kennis. Het tweede gesprek vindt plaats op één van onze locaties en is vaak met jouw mogelijk toekomstig leidinggevende en een collega.
LET OP: heel soms volgt er nog een 3de gesprek wanneer er van beide kanten toch nog een en ander niet helemaal helder is.

Stap 5: optioneel; een case / assessment

Het kan zijn dat we je ruim van te voren vragen een case voor te bereiden die met jouw nieuwe functie te maken heeft óf een assessment, om zo een beter beeld te krijgen van jouw kennis en aanpak. Uitleg en begeleiding krijg je ruimschoots van te voren.

Stap 6: contractvoorstel

Hebben we allebei een goed gevoel en durven we het aan? Gaan we de weg van ‘Dare to be different’ samen op? Dit is het moment dat we de praktische zaken op een rijtje gaan zetten. Wij zorgen voor een passende aanbieding en sturen de aanbieding, samen met onze digitale personeelsgids en evt. andere documenten, per mail. Uiteraard beantwoorden onze recruiters al jouw vragen omtrent de aanbieding met plezier. Zijn we het helemaal met elkaar eens, dan zetten we onze handtekening! 😊

Stap 7: in dienst

Voordat jouw eerste werkdag zich aandient (en in sommige gevallen uiterlijk op de dag zelf) ontvang jij de Conclusion Welkomstbox. Hierin vind jij in ieder geval jouw laptop, toegangspas en jouw wachtwoorden om jouw eerste dag bij Conclusion goed te kunnen starten! 
We can’t wait!
 
  • Deel via